FAQ

Mad ud af huset i hele Nordjylland!!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål?

 

Allergener? Kontakt os på tlf: 23430055.

Hvordan skal jeg tilberede/varme maden op? I vores måltidskasser medfølger der altid en simpel og nem udførlig vejledning med.

Kan jeg ændre i menuen? Nej der kan ikke ændres, men der kan altid ændres i forhold til allergener/fisk.

Kan jeg bestille kun 2 måltid i en uge? Nej indtil videre skal der bestilles 4 menuer for en uge.

Kan jeg bestille til 1 ekstra person til kun 1 af dagene? Ja du kan godt bestille til f.eks. 5 personer mandag og 4 personer resten af ugen. Tillæg på 75 kr,- pr person. dette skal stadig bestilles inden vores deadline, der kan ikke rettes til efter vores bestillingsfrist (Torsdag kl 16:00)

Kan jeg bytte menu fra en uge til en anden? Nej ikke på nuværende tidspunkt.

Har i vegetar/økologi måltidskasse? Nej ikke på nuværende tidspunkt.

Hvad skal jeg selv havde? Vi går udfra at i har salt, peber, olie, mælk mm. altså almen køkken ingredienser

Hvor langt leverer i jeres måltidskasser? Vi leverer måltidskasser i hele Nordjylland og gratis inden for 25 km. derudover koster det 3,50 kr pr kørt km (tur/retur)

Jeg mangler noget?? Check altid din måltidskasse ved modtagelse, mangler du noget? Kontakt os på tlf 23430055 så sørger vi for det kommer hurtigst muligt :).

Jeg glemte og bestille inden Torsdag kl 16:00, kan jeg nå det? Nåede du ikke og bestille inden vores deadline kan vi desværre ikke levere til den kommende søndag, da vores råvarer bestilling skal bestilles om torsdagen for levering til weekenden, vi bestiller kun ekstra hjem i form af sikkerhed mm, til de bestillinger vi har, men vi bestiller ikke ekstra hjem til salg.

For jeg rabat hvis jeg bestiller for 4 uger/hel måned af gangen? Ja det kan du tro ;), vi giver dig 12 % rabat hvis du bestiller for minimum 4 uger af gangen. 

Skal i havde transport kassen retur? I vælger selv om i ville beholde kassen, eller om vi skal tage den retur ved næste måltidskasse levering

ig
ig
ig
ig
ig
ig