Information


Åbningstider:

Mandag:  Lukket.   

Tirsdag til Søndag:  Åben alle dage efter aftale - på tlf: 23 43 00 55

Julen 2019:  Vi holder lukket d. 25 & 26 DecemberPriser:

Prisen er i danske kroner, inklusiv moms pr. person / kuvert

Børn fra: 0 - 3 år: uden beregning 

Børn fra: 3 - 6 år:  1/2 pris 

Børn fra: 6 år: normal pris


Bestilling:

Bestilling skal ske senest: 5 dage før arrangement afholdes.

Bestilling kan gøres via vores mail som kan ses under kontakt, online bestilling eller på vores 

Tlf: 23 43 00 55.

Bemærk: Når i bestiller igennem vores online bestilling og indtaster afhentning/leverings tidspunkt, kan det træffes vi er booket helt op på det pågældende tidspunkt, derfor kan vi rykke tidspunkt med 30 minutter til før eller efter, det angivet tidspunkt. Det ændret tidspunkt ville altid stå i bekræftelsen som i modtager på mail/sms

Vi ville selvfølgelig gerne at, i bestiller så hurtig som muligt. Da vi kan være booket helt op i kalenderen på den pågældende dato.

Der kan forekomme hverdage og weekend, hvor vores køkken er lukket på grund af ferie og private arrangementer, derfor anbefaler vi altid vores gæster at bestille så hurtig som muligt.
Vi forbeholder os desværre nødsaget til og sige nej til weekender hvor vi er booket helt op, af hensyn til fødevarer loven og vores kvalitet.

Ændringer i kuvertantal kan ske indtil 7 dage før levering. Evt. afbestilling skal ske min. 5 dage før levering. Derefter vil der blive opkrævet et gebyr på 15% af totalbeløbet, eller dog mindst kr. 1500,-


Betaling:

Afhentning: betaling sker altid ved afhentning af maden, vi modtager Mobilpay, samt Kontant i vores butik (vi modtager ikke visa/dankort)

Levering: Når vi leverer maden direkte til jeres dør, sender vi en regning pr mail (løbetid: 1 dag.)
Som i kan betale med mobilpay eller via jeres netbank.
 
Online Bestilling: Bestiller du igennem vores online bestilling, er betaling sammen måde som beskrevet ovenfor.

- Efter forfald beregnes 2 % rente pr. påbegyndt mdr. samt rykkergebyr på kr. 100,- pr rykkerskrivelse.
_______________________________________

Skal der sendes en regning igennem EAN nummer? Skal dette oplyses ved bestilling og ikke ved afhentning/levering. (Bruger du vores online bestilling og betaling skal ske med EAN nr?
Vælg betalingsmåde: afhentning/levering og derefter skriv EAN nr i besked feltet)


Kuvert antal: 

Minimum: 10 kuverter på vores menu udvalg 

Minimum: 25 kuverter på vores grillkøller (helstegt pattegris)


Levering:

Vi leverer gerne din bestilte mad. I bedes tage højde for at maden kan blive leveret op til 15 / 30 min, før det aftalte tidspunkt. 

Det koster fra 175 kr,- og opefter,- at få maden leveret, prisen for levering laves efter post nummer, bruger du vores online bestilling, generer systemet en pris for levering til den indtastede adresse. Transport priserne er sat efter at levering sker til nærmest indgang i stueetage

SERVICE SOM IKKE ER RENGJORT faktureres med. 300 kr,-

Eventuelt ødelagt, misligholdt eller forsvundet emballage faktureres til listepriser. 

Vl levererer gratis i hele Brovst ved bestilling af minimum 30 personer.
(ved online bestilling skriv dette i kommentar feltet samt vælge tidspunkt/afhentning, "tast ikke levering" ellers ville systemet ligge leverings gebyr oven i prisen. Vi kontakter jer efterfølgene. 

Alt det varme mad, ankommer i varmekasser og er ikke anrettet på fade. men klar til og flyttes over i skåle/fade eller serveres i de gastronom bakker som de er leveret i. Kødet kommer i hele udskæringer, og skal blot udskæres, dette gør vi fordi vi gerne ville vise vores gæster kvaliteten, samt for at holde på saftigheden og smagen.
Det kolde er anrettet på  fade og i skåle, og er klar til af sætte direkte på bordet.

Saucen skal i selv varme op, da vi ikke kan holde den "varm" under transport.

Ved bestilling af vores hjemmelavet is, sørg for at have plads i fryseren, isen skal tages op 20 minutter før servering


Afhentning - Service: 

Vidste du godt vi gerne afhenter det brugte service igen? 

Hvis du gerne ville være fri for at skulle op med servicen til os inden for 3 dage efter arrangement, kan du bestille os til at afhente det rengjort service. 

Prisen afhænger af adresse/postnummer og aftales ved bestilling, bestilles der online og ønskes afhentning, skriv blot dette i kommentarfeltet.Anbefal / Fortæl din oplevelse: 

Vi tillader os at fremsende en mail/sms efter afholdt arrangement, hvor i har mulighed for at anmelde os om netop jeres oplevelse på vores trustpilot & facebook side.


Egenkontrol: 

Ved afhentning hos Fruen & Kokken på Østergade 59, 9460 Brovst eller levering direkte til døren, gælder der en såkaldt 3-timersregel. Det betyder at du skal påbegynde spisningen indenfor 3 timer, fra i/vi har læsset bilen.


Personoplysninger: 

De personlige oplysninger, som du indtaster under et køb/kontakt, bruges udelukkende til ordrebehandling, samt vi sender en mail efter jeres arrangement med mulighed for at anbefale/bedømme vores service på vores facebook side. Disse oplysninger bliver IKKE videregivet til tredje part. Alle personlige oplysninger gemmes i 10 år for at lette en ny handel og til efterforskning i tilfælde af svindel.

I tilfælde af fejlbestilling eller ændringer af afgivet ordre
Kontakt Fruen & Kokken på tlf: 23 43 00 55.