Nytårs Vinmenu


1 fl. Hvidvin til Nytårs tapas
 Doudet-Naudin Chardonnay

GULDMEDALJE VED CHALLENGE INTERNATIONAL DU VIN 2017

GULDMEDALJE VED VIN DE FRANCE 2015 OG 2016

Drue: Chardonnay. Vol. 13% Vin de France

Denne hvidvin er lavet som huset Doudet Naudins hvidvin og indbyder til glæde. Duften er frisk og frugtig. Doudet Naudins erfaring med Chardonnay siden 1849 kommer til udtryk i denne generiske hvidvin på den klassiske Bourgogne-drue. m/skruelåg 

________________ 

1 fl. Rødvin til Nytårs mørbraden

 Appassimento, Rosso IGT Puglia Cantine Sgarzi Luigi, Italien

GULDMEDALJE VED BERLINER WEIN TROPHY 2017

GULDMEDALJE VED ANUGA WINE SPECIAL 2017

Druer: Negroamaro, Primitivo, Merlot. Vol. 15%

Appassimento: Fremstillingsmetode, hvor druerne lægges til tørre. Processen bevirker, at en stor del af druernes væskeindhold fordamper og den tilbageblivende ekstrakt bliver mere intens og mindre syreholdig.

Rig og kompleks med noter at modne mørke kirsebær, friske krydderurter og vanilje. Velegnet til grillet kød, gryderetter og moden oste med karamelliseret frugt. 

________________ 

1 fl. Dessertvin til Kokkens chokolade dessert

Moscato Sgarzi, Cantine Sgarzi Luigi, Italien              

Drue: 100% Moscato. Vol. 7% Moscato er en klassisk italiensk dessertvin.

Strågul farve med gyldne toner. Vedvarende frugtige smagsnuancer.

Elegant, sød og delikat i munden. Fremragende som aperitif og med desserter.

Bør serveres ved 8-10ºC.

395 kr,-

( vi anbefaler max 4 personer pr. vin menu)